Hyvää tekemässä – Evogenom yhteistyössä MIELI Suomen Mielenterveys ry:n kanssa

17 toukokuun, 2021 | Evogenom

Arki muuttui valtavasti koronan myötä, joka on tuonut omat haasteensa normaalin arjen pyörittämiseen. Tänä aikana onkin erityisen tärkeää havahtua lapsien ja nuorien pärjäämiseen. Aikuisilla on tässä ratkaiseva rooli, millaisena tämä epätavallinen aika jää lapsien ja nuorten mieleen.

 

Yksinäisyys ja huoli tuntuvat paljon voimakkaammin kasvavassa ja kehittyvässä lapsessa ja nuoressa. Kaikilla ei ole tukiverkostoa ympärillään ja Suomessa on paljon lapsia ja nuoria, joilla kotiolot eivät ole kunnossa. Pelastakaa Lapset tekivät selvityksen jo huhtikuussa 2020, miten korona-arki vaikutti lasten ja nuorten elämään. Kyselyyn osallistui yli 3000 lasta Suomesta.

 

Tutkimuksessa selvisi, että useat lapset ja nuoret kokivat hyvinvointinsa heikentyneen. Peräti joka neljäs lapsi tunsi henkisen hyvinvointinsa erittäin huonoksi tai melko huonoksi ja koki, että huoltajien stressi vaikutti myös koko perheen ilmapiiriin. Moni tunsi olonsa myös aiempaa yksinäisemmäksi. Matalatuloisten perheiden lapset ja nuoret kokivat poikkeusolojen vaikuttavan enemmän heidän elämäänsä.

 

Tästä raportista on nyt yli vuosi, väistämättä herää kysymys mikä on tämänhetkinen tilanne?

 

Tee hyvää – Hyväntekeväisyyskampanja

 

Evogenom, ihmisten hyvinvointia tukevanana yrityksenä, haluaa auttaa myös näitä lapsia ja nuoria, jotka ovat erityisesti korona-aikana syrjäytymisvaarassa tai jo syrjäytyneitä. Joten olimme yhteydessä Suomen Mielenterveys ry:n ja käynnistimme hyväntekeväisyyskampanjan heidän kanssaan:

 

MIELIPREMIUM -alennuskoodilla saat Premium -testin hintaan 159 euroa. Jokaisesta alennuskoodilla ostetusta testistä Evogenom Oy lahjoittaa 10 euroa Suomen mielenterveys ry:lle. Tavoitteenamme on kerätä 10.000 euroa lapsille ja nuorille, jotka ovat syrjäytymisvaarassa tai jo syrjäytyneitä.

 

Löydät Evogenomin Premium -geenitestin verkkokaupastamme