Evogenom-sovellus

Evogenom-sovellus auttaa hyödyntämään geenitietoasi arjessa ja hyvinvoinnissa. Sovelluksen käyttö on helppoa ja sen tarjoamat vinkit auttavat sinua kohti parempaa hyvinvointia missä ikinä liikutkin. Evogenom-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi puhelimeesi sovelluskaupastasi ja saat aktivoitua sen käyttöösi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

Google Play Store
App Store

Arvailuiden aika on ohi

Opit tuntemaan itsesi aivan uudella tavalla. Nyt sinun ei tarvitse arvailla ja kokeilla. Ei enää dieettikokeiluita, epäonnistumisia liikunnassa ja harjoittelussa. Monet mittaustulokset saavat uuden merkityksen. Tiedät milloin sinun on hyvä nukkua ja kuinka paljon palautuaksesi riittävästi. Tiedät millaisesta polttoaineesta kehosi kiittää. Huikea henkilökohtainen hyvinvoinnin käsikirjasi kätevästi sovellukseen. Lisää tietoja missä ja milloin tahansa. Löydät aina hyvinvointisi avaimet taskustasi.

Vinkkejä, faktoja ja tiedettä

Vinkit sinulle

Saat juuri sinulle sopivia vinkkejä esimerkiksi syömiseen, liikuntaan ja palautumiseen. Emme jätä sinua yksin pelkän tiedon kanssa. Saat helposti toteutettavia ohjeita hyvinvointiisi. Saat halutessasi apua myös osaavilta yhteistyökumppaneiltamme. Kaikki hoituu sovelluksella helposti. Yksi sylkinäyte riittää.

Faktat

Täältä löydät mielenkiintoisia faktoja eri ominaisuuksiin liittyen. Osio tarjoaa hyödyllistä ja samalla hauskaa luettavaa.

Tiede

Oletko kiinnostunut tieteestä? Tiedeosiomme tarjoaa mielenkiintoisia luettavaa. Tiedon taustalla on tuhansia laadukkaita ja luotettavia tutkimuksia. Avarra omaa ajatteluasi ja ymmärrystäsi. Tutustu itseesi aivan uudella tasolla!

Lataaminen

Yhden latauksen ja näytteen päässä

Evogenom-sovellus on ladattavissa puhelimeesi sovelluskaupastasi. Saat sen käyttöösi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä, jonka voi tehdä verkkokaupastamme.

Saat kotiisi paketin sylkinäytettä varten. Pakkaus palautetaan (postimaksu maksettu puolestasi) meille analysoitavaksi ja matka itseesi voi alkaa. Sovelluksen käyttö vaatii tietoturvasyistä tunnistautumista. Tervetuloa tutustumaan omaan geneettiseen maailmaasi!

Osta geenitesti

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor