Tiedotteet

Evogenom hallitsevan Suomen mestarijoukkueen tukena

Evogenom ja Kirittäret ovat yhteistyökumppaneita alkavalla kaudella! Naisten pesäpallojoukkue Kirittäret aloittavat pian kauden ja treenaavat ahkerasti mm. Espanjassa pääsiäisleirillä alkavaan kauteen. Lisäksi joukkueen etenijäjokeri Kati Tanhua kantaa Evogenomin kummipelaajan titteliä koko kauden ajan.

”On ilo päästä mukaan Kirittärien upeaan tarinaan. Jyväskyläläisen hyvinvointiteknologiayrityksen on luontevaa olla mukana liikunnan ja urheilun toimijoiden kanssa yhteistyössä. Odotan yhteistyöstä Kirittäjien kanssa paljon” ,kertoo toimitusjohtaja Hannu Tolvanen.

Kiritär-ikoniksi urallaan noussut koppari ja etenijä Laura Nuutinen (kuvassa oikealla) aloitti Kirittärien uutena seurajohtajana vuoden alussa.

Kirittäret tekivät Evogenomin Complete-geenitestit, jonka avulla he saavat lisää yksilöllistä ja tärkeää tietoa niin ravitsemukseen, liikuntaan kuin palautumiseenkin. Laura Nuutinen piipahti Evogenomilla palauttamassa pelaajien geenitestit ja kuulemma kysyttävää riittää kunhan tulokset valmistuvat! Toukokuun alkupuolella kuullaan siis lisää, kun pelaajat palaavat treenileiriltään ja ehtivät perehtymään geenitestiensä runsaisiin tuloksiin. Nostamme heidän ajatuksiaan myös sosiaaliseen mediaan sekä tänne verkkosivuillemme. Pysy kuulolla!

PS. Meillä on huikea kampanja menossa! Kun ostat Feel + Move-geenitestit, saat -50 % alennuksen! Koodilla: MOVE *Tarjous on henkilökohtainen eikä tarjousta voi yhdistää muihin tuotteisiin.


Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor