Blogi Tiedotteet

Uusi ja hyödyllinen Evogenom Farma on täällä!

Tiedätkö, miksi joillekin koituu lääkkeestä todella ikäviä oireita ja sivuvaikutuksia, kun osa taas voi syödä moninkertaisen annoksen lääkettä ilman minkäänlaista vaikutusta? Entä miksi toisille ei tunnu löytyvän mitään sopivaa verenohennus-, kolesteroli-, särky- kipu- tai masennuslääkettä?

Evogenomin uusi tuote FARMA antaa vastauksen kysymyksiin. Me käytämme farmakogeneettistä analytiikkaa, joka mahdollistaa lääkkeiden vaikutusten tutkimisen yksilöllisesti geenitestin avulla.

Mikä on Evogenom Farma?

Farmakogeneettinen tutkimuksemme on geenitesti, jota hyödynnetään silloin, kun sinulle halutaan löytää mahdollisimman sopiva lääkitys. Testin voit tehdä helposti kotonasi, koska geenit luetaan sylkinäytteestä. Jos olet jo asiakkaamme, saat tuloksesi lääkkeisiin liittyen helposti mobiilisovelluksestasi. Näin saat todella helposti tietää perintötekijöidesi vaikutuksen siihen, mitkä eri lääkkeet sinulle sopivat ja mitkä taas eivät.

Mukana tutkimuksessa ovat mm. useat kipulääkkeet, masennuslääkkeet, kolesterolilääkkeet, sydän- ja rytmihäiriölääkkeet (beetasalpaajat), verenohennuslääkkeet, kofeiini, refluksilääkkeet ja epilepsialääkkeet.

Miksi tekisin testin?

  • Jos haluat ennakoida määrättävien lääkkeiden toimivuuden.
  • Jos haluat poissulkea sopimattomia lääkkeitä lääkärisi kanssa.
  • Jos haluat maksimoida lääkkeiden sopivuuden.

Tutkimustuloksesi ovat aina voimassa. Lääkitys, sairaudet tai esimerkiksi raskaus eivät vaikuta geenitutkimuksen tuloksiin. Huomaathan, että testin tulokset ovat luotettavia ja tarkkoja mutta älä tee lääkitykseesi liittyen itsenäisiä päätöksiä, vaan keskustele aina lääkityksestäsi lääkärin kanssa.


Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor