YKSITYISYYS

Palvelun tuottamisessa Evogenom Oy vastaa, että analyysi- ja tuotantoprosessit noudattavat Suomen henkilötietolainsäädäntöä. Sinua koskevaa geneettistä dataa ei säilötä. Toimittamasi näyte tuhotaan viimeistään, kun raportti on toimitettu Sinulle. Evogenom Oy ei luovuta geenidataa prosessin ulkopuolisille kolmansille osapuolille. Näytettä ja dataa käytetään ainoastaan geneettisen informaation tuottamiseen Sinulle.

 

Tietoturvaan liittyvistä syistä Sinua koskevaa dataa ei ole internetissä eikä geenitietoa käsitellä tietokoneella, joka on kytkettynä internettiin.


Kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen moc.m1537283345onego1537283345ve@of1537283345ni1537283345. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

PREMIUM

Miten geenisi vaikuttavat unirytmiisi, stressinsietokykyysi ja palautumiseesi? Miten nautintoaineet ja lääkkeet toimivat kehossasi? Aktiivisen ihmisen laaja tietopaketti itsestään. Sisältää kaikki perustiedot laajennettuna sekä lisäksi tietoa persoonallisuudesta.

SPORT

Laajin geenitestimme, joka on suunnattu erityisesti huippu-urheiluun. Sisältää kaikki geenitestien osa-alueet sekä lisäksi urheilijaprofiilin ja analyysisi raakadatan.

PRO

Pro-raportin tulkitsee kanssasi koulutettu ammattilainen: valmentaja, personal trainer, ravitsemusterapeutti tai lääkäri. Vain jälleenmyyjiltä.