YKSITYISYYS

Palvelun tuottamisessa Evogenom Oy vastaa, että analyysi- ja tuotantoprosessit noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Sinua koskevaa geneettistä dataa ei säilötä. Data tuhotaan, kun olet saanut analyysisi. Niin ikään toimittamasi näyte tuhotaan, kun lopullinen analyysi on toimitettu Sinulle. Evogenom Oy ei luovuta geenidataa prosessin ulkopuolisille kolmansille osapuolille. Näytettä ja dataa käytetään ainoastaan geneettisen informaation tuottamiseen Sinulle.

 

Tietoturvaan liittyvistä syistä geneettistä dataasi ei analysoida tietokoneella, joka on kytkettynä internetiin. Lisäksi Sinua koskevaa dataa ei säilytetä internetissä eikä analyysisi ole saatavilla internetitse, ellet jostain erityisestä syystä nimenomaisesti pyydä meitä toimittamaan analyysiisi liittyviä seikkoja tätä kautta.

 


Kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen moc.m1541578750onego1541578750ve@of1541578750ni1541578750. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

PREMIUM

Miten geenisi vaikuttavat unirytmiisi, stressinsietokykyysi ja palautumiseesi? Miten nautintoaineet ja lääkkeet toimivat kehossasi? Aktiivisen ihmisen laaja tietopaketti itsestään. Sisältää kaikki perustiedot laajennettuna sekä lisäksi tietoa persoonallisuudesta.

SPORT

Laajin geenitestimme, joka on suunnattu erityisesti huippu-urheiluun. Sisältää kaikki geenitestien osa-alueet sekä lisäksi urheilijaprofiilin ja analyysisi raakadatan.

PRO

Pro-raportin tulkitsee kanssasi koulutettu ammattilainen: valmentaja, personal trainer, ravitsemusterapeutti tai lääkäri. Vain jälleenmyyjiltä.