Blogi

Geenisovelluksen vallankumous

Vaikeaselkoisten tuloskirjeiden aika on nyt ohi, sillä Evogenom on lanseerannut markkinoille täysin uudenlaisen geenisovelluksen. Suomenkielinen sovellus on miellyttävä käyttää ja tieto kulkee kätevästi mukana koko ajan.

Uudenlainen geenisovellus

Evogenomin geenisovellus yhdistää geenitestauksen ja -neuvonnan. Sovellus tuo tiedon lähelle arkipäivää innoittavassa ja helposti hyödynnettävässä muodossa. Geenitestin tulokset tulevat suoraan älypuhelimeen ladattavaan sovellukseen. Tulosten tultua sovellus kertoo helposti ymmärrettävästi, mitä tulokset käytännössä tarkoittavat ja mihin on syytä kiinnittää huomiota.

Tulokset ovat avain muutokseen, johon sovellus suosittelee ryhtymään omien voimavarojen puitteissa. Geenisovellus tuo käyttäjälle lisäksi mahdollisuuden laajentaa tietämystä genetiikastaan helposti tilattavien edullisten lisäosien sekä muun muassa tiedeaiheisten blogitekstien kautta.

Kuka tahansa voi ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta, vaikkei olisikaan aiemmin ostanut Evogenomin tuotteita. Asiakkaana voit seurata näytteen matkaa sekä testitulostesi valmistumista sovelluksen kautta ja saat ilmoituksen, kun tuloksesi ovat luettavissa. Asiakkaana sovellukseen kirjaudutaan näytteenottopakkauksessa tulevan QR-koodin avulla ja jatkossa tunnistautuminen tapahtuu valintasi mukaan salasanalla, pin-koodilla tai sormenjälkitunnistuksella. Muut käyttäjät voivat tehdä käyttäjätilin sovellukseen helposti ja nopeasti.

Asiantuntijuus sovelluksen taustalla

Geenisovelluksen tarjoama tieto perustuu geenitieteen asiantuntijuuteen. Yksi sovelluksen kehitystyön tieteellisen puolen edustajista on Evogenomin tieteellinen johtaja Tohtori Merja Auvinen. Merja on tehnyt vakuuttavan uran geenitutkimuksen parissa ja kouluttaa alalle lisää huippuasiantuntijoita.

Vahva ammattiosaaminen on nähtävissä sovelluksessa geenitestin tulosten tulkinnassa ja vinkeissä, jotka ohjaavat yksilöllisesti kohti parempaa hyvinvointia. Lisäksi uusia geneettisiä ominaisuuksia saadaan tieteen kehittymisen myötä jatkuvasti selville ja uusia ominaisuuksia lisätään sovellukseen säännöllisin väliajoin.

”Evogenom on alan edelläkävijä, jossa geenineuvonnan tuominen lähemmäs kuluttajaa on avaintavoite”


Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor