Tutkimus

Älylaite motivoi hyvinvointiin

Sitran tekemän kyselytutkimuksen mukaan suomalaiset ovat innokkaimpia seuraamaan päivittäistä askelmääräänsä älylaitteilla. Suomi oli myös kärkimaa älylaitteita yli viisi vuotta itsensä mittaamiseen käyttäneissä. Olipa niitäkin, jotka ovat seuranneet itseään jo kymmenen vuotta!

Tutkimukseen osallistui Suomen lisäksi Saksa, Ranska ja Alankomaat. Kyselyyn vastanneista 40 % arvioi olevansa “motivoitunut liikkumaan enemmän/paremmin” älylaitteen ansiosta.

Näin lisäät kehosi hyvinvointia

Hyvinvoinnin tukena älylaitteet ovat mainio apuväline mutta jos haluat todella kasvattaa kehosi hyvinvointia, on tiedostettava kehon luontaiset ominaisuudet. Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö geneettisesti. Ymmärrä paremmin, mitä ominaisuuksia olet syntyessäsi saanut geenitestin avulla.

Evogenomin geenitestillä saat älykellostasi maksimaalisen hyödyn irti. Yhdistämällä omat testituloksesi älykellosi ominaisuuksiin pystyt soveltamaan tuloksiamme yksilöllisesti esimerkiksi unesi ja palautumisesi seuraamisessa. Testimme tarjoaa tietoa sekä perinnöllisestä unentarpeesta että unesi syvyydestä, jolloin myös unen seuranta älykellon avulla helpottuu!


Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor