Blogi Kokemuksia

Evogenom superveljesten apuna

Jo aikaisemmin vakuuttavaa jälkeä tehneet veljekset Eelis ja Eetu lisäävät työkalupakkiinsa Evogenomin geenitestin antaman tiedon. Nuorten miesten tuloslista on vakuuttava. Veljeksistä nuorempi, Eelis, saavutti viime vuonna yhdistetyssä alle kahdeksantoistavuotiaiden sarjassa nuorten MM kultaa joukkuekilpailussa. Plakkarista löytyy myös yleisen sarjan SM kulta viime vuodelta. Palkintokaappia koristaa myös viime vuoden alle kahdeksantoistavuotiaiden sarjan SM kulta sekä samasta ikäluokasta mäkihypyn SM toinen sija. Kansainvälistä menestystäkin tuli. Eelis sijoittui nuorten olympiafestivaaleilla viidenneksi viime talvena. 

“Olen todella kilpailuhenkinen. Tuntuu, että aina on pakko ottaa tai menestyä hyvin. Siksi on selvää, että tavoitteeni ovat korkealla. Haluan menestystä maailmancupista ja arvokilpailusta”, toteaa Eelis tavoitteistaan. 

Eetu puolestaan on urallaan mäkihypyssä saavuttanut SM hopeaa 2 kertaa sekä pronssia yleisessä sarjassa. Myös Eetulle on tullut kansainvälistä menestystä. Urallaan hän on voittanut FIS -cupin sekä saavuttanut lukuisia Continental -Cupin pistesijoituksia. Myös maailmancupin puolella on tullut menestystä. 

Tämän kauden tavoitteena oli päästä lentomäen kisoihin sekä maailmancupin kisoihin. Valitettava loukkaantuminen sotki suunnitelmat tämän kauden osalta. 

Veljekset uskovat yksilöllisen geenitiedon antavan lisätehoa harjoitteluun. Eeilis on erityisen kiinnostunut Evogenomin testin antamista ravintotiedoista, vuorokausirytmistä sekä uneen liittyvistä tiedoista. Myös ravinto ja vitamiinit ovat hänen kiinnostuksensa kohteena. 

Mäkihyppääjänä Eetu pohtii geenitestin antamaa tarkkaa tietoa liittyen painonhallintaan. Eetu kertoo, että yksilöllisen ravintoa koskevan tiedon perusteella on painon pudottaminen mahdollista tehdä terveellisesti ja turvallisesti.  

“Syömistä ei tarvitse lopettaa tai vähentää rajusti kun tietää mikä on painonhallinnan kannalta itselle parhaiten sopivaa ravintoa”, Eetu toteaa. 

Veljekset kertovat, että perinnöllisten tekijöiden huomioiminen on jo osa huippu-urheilua. He kuitenkin totesivat yksi ääneen, että Evogenomin testi vie geenitiedon hyödyntämisen aivan uudelle tasolle. 

“Sovellus on tosi kätevä. Tiedot kulkevat aina mukana, vaikka treeneissä ja voi tarkistaa, että kuinka se asia olikaan” toteaa Eelis loppuun. 

Pääset tutustumaan Evogenomin geenitesteihin täältä!


Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor