Evogenom Oy - Kotimainen geenitiedon edelläkävijä

Evogenom on Jyväskylän sydämessä toimiva kotimainen hyvinvointiteknologian yritys, joka tuo hyvinvoinnin geenitestin jokaisen saataville. Analyysi- ja tuotantoprosessimme noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Uusimmalla huipputeknologialla näytteestäsi tuotettu analyysi toimitetaan vain sinulle. Vaalimme luottamuksellisuutta kaikessa toiminnassamme. Muistathan, että olemme Avainlippuyritys.

Tarinamme

Evogenom Oy:n tarina alkoi vuonna 2016, jota nykyinen toimitusjohtaja Hannu Tolvanen muistelee seuraavasti:

On hauska sattuma, että tarina sai alkunsa samasta rakennuksesta, jossa nyt toimimme keskellä Jyväskylän yliopiston kampusta. Nuori valmistuva kauppatieteilijä, Riku Kokkonen pyysi minua opinnäytetyönsä haastateltavaksi. Haastattelun jälkeen hän halusi tarjota lounaan ja kertoa jostakin mullistavasta uudesta ideasta. Tuon lounaan aikana sain kuulla uudesta teknologiasta, joka mahdollistaa luotettavasti nopeasti ja kustannustehokkaasti ihmisen genomin laajan luennan. Riku kertoi tuntevansa alan huippuammattilaisia ja uskoi, että tässä voisi olla uuden liiketoiminnan käynnistämisen paikka. Ongelma kuulemma oli, että heillä ei ollut liiketoimintaan tarvittavaa osaamista ja kokemusta. Kiinnostuin, mutta halusin aikaa tutustuakseni tarkemmin kuulemaani. Tutustuin ja innostuin. Hetkessä meillä oli yrityksen perustajaryhmä kasassa.

Päätimme kehittää liikeideaa vielä jonkin verran eteenpäin ennen kuin perustaisimme yrityksen. Yritys perustettiin sitten marraskuussa 2016. Käärimme hihat ja pian olimme työn touhussa koko porukka. Innostuksemme oli käsin kosketeltavaa ja teimme todella pitkiä päiviä, osa jopa pitkiä öitä. Kävimme laajasti läpi geneettistä tutkimustietoa ympäri maailman. Samalla alkoi ohjelmistojen koodaaminen. Ensimmäinen tuotteemme kokeilumielessä näki päivänvalon syksyllä 2017. Evogenom Pro oli syntynyt.

Sittemmin olemme kehittäneet kolme muuta tuotetta ja joukkomme on laajentunut siten, että meitä eri alojen huippuammattilaisia on porukassamme jo liki 20. Sama into ja tekemisen ehdottomuus on säilynyt näihin päiviin. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavaa ja tarkkaa sekä hyödyllistä tietoa jokaisen yksilöllisistä ominaisuuksista. Intohimomme on olla jokaisen asiakkaamme arjessa apuna ja ilona.

Tänä päivänä Evogenom on sellainen kuin viisivuotiaat ovat: iloinen, vilpitön, utelias ja vähän rohkeakin. Viisivuotiaan tavoin haastamme jatkuvasti itseämme uusiin saavutuksiin ja tekoihin. Viisivuotiaan tapaan haluamme kovasti kasvaa ja kuten 5-vuotiailla on tapana, he myös kasvavat nopeasti.

Tule mukaan tutkimusmatkalle itseesi. Yllätyt iloisesti.

Arvomme

Luotettava

Panostamme huippulaatuisen teknologian lisäksi eettiseen ja vastuulliseen toimintaan, jotka ovat toimintamme perusta. Evogenom on 100 %:sti kotimainen Avainlippuyritys.

Tieteellinen

Vahva tieteellinen tutkimustausta on geenitietomme tulkinnan kivijalka. Yksittäisten tulosten taustalla on suuri määrä valideja tieteellisiä tutkimuksia, joihin tuloksemme ja suosituksemme perustuvat.

Edelläkävijä

Toimimme etujoukoissa mahdollistamassa geenitiedon hyödyntämisen ja käyttöönoton ihmisten arjessa. Toimintamme perustuu genetiikan syvälliseen ymmärrykseen sekä lujaan tahtoon auttaa ihmisiä tulkitsemaan omaa perimäänsä.

Innostava

Haluamme tuottaa ihmisille oivalluksia oman perimän merkityksestä ja tarjota geeniperimää suosivia, hyviin valintoihin innostavia vinkkejä elämän tueksi.

Miksi Evogenom?

Korkealaatuinen suomalainen geenitesti

Geenitestimme on suomalainen Avainlipputuote, jonka laadun takeena on pitkän tuotekehityksen tuloksena syntynyt ainutlaatuinen teknologiamme.

Sovellus arkesi tukena - geenitieto taskussasi

Helppokäyttöisen sovelluksen avulla voit rakentaa geneettistä ymmärrystä itsestäsi ja hyödyntää geenitietoa arjen tilanteissa. Sovellus antaa käytännönläheisiä vinkkejä arkeesi ja tarjoaa hyödyllistä tietoa geneettisistä ominaisuuksistasi.

Helppo näytteenotto

Saat kotiisi näytteenottopakkauksen. Annat sylkinäytteen, jonka lähetät takaisin samassa näytteenottopakkauksessa, joka on valmiiksi maksettu. Helppoa ja vaivatonta!

Vastuullinen ja luotettava

Vastaamme näytteen asianmukaisesta, korkean laatustandardin mukaisesta tiedonkäsittelystä ja analysoinnista. Toimimme vastuullisesti alaa sitovan lainsäädännön ja normien mukaisesti, taatulla suomalaisella tarkkuudella ja luotettavuudella.

Ainutlaatuinen teknologia

Olemme ylpeitä geenitiedon tulkintaan kehittämästämme teknologiasta, jonka taustalla on Suomen huippugeneetikkojen, teknologiaosaajien ja ammattilaisten useiden vuosien ja tuhansien tuntien kehitystyö. Matkaamme bioteknologian kärkijoukkoihin ohjasi ammattitaidon lisäksi suomalainen sisu ja sitkeys, sillä meille kelpasi ainoastaan paras ja sitä saimme.

Tuloksena syntyi genomin tulkintaan räätälöity ainutlaatuinen luentatyökalu, joka lukee yli 700 000 snippiä perimästä ja analysoimme ne sovellukseemme. Tämän tiedon tuottamisessa haluamme olla maailman huippuja.

Arvojemme mukaisesti, haluamme tarjota tätä vastuullisesti tuotettua geenitietoa, jokaisen ulottuville muodossa, jota kaikki ymmärtävät. Tahtotilamme on kehittää tuotteitamme ja palvelujamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Teemme hartiavoimin töitä ihmistä varten. Lopputulos on siten juuri sitä, mitä pitääkin.

Vastuullisuus

Olemme sitoutuneet yhtiönä tuottamaan ensiluokkaista ja eettistä palvelua. Toimintaperiaatteinamme ovat luottamuksellisuus, yksityisyys sekä tieteellisyys. Yrityksemme on syrjinnästä vapaa alue ja kaikki ovat meille yhdenvertaisia. Tavoitteenamme on geenianalyysien avulla auttaa ymmärtämään perimäämme ja tuntemaan geneettisiä vahvuuksiamme sekä ominaisuuksiamme.

Vastaamme palvelumme tuottamisessa, että analyysi- ja tuotantoprosessit noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Näytettä käytetään ainoastaan geneettisen informaation tuottamiseen.

Vaalimme luottamuksellisuutta kaikessa toiminnassamme. Noudatamme GDPR-lainsäädäntöä ja -ohjeistusta. Toimintamme oikeellisuuden on läpikäynyt sertifioitu GDPR-asiantuntijaryhmä.

Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, joita voit lähettää osoitteeseen info@evogenom.com.

 

Tietosuojaseloste

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor