Äitienpäivän kunniaksi Premium-geenitesti alennuskoodilla puoleen hintaan

toukokuu 8, 2019 | Evogenom

Äitienpäivän kunniaksi Premium-geenitesti alennuskoodilla puoleen hintaan

Äitienpäivänä rakkaille äideille on ollut tapana viedä kukkia tai esimerkiksi tarjoilla aamiainen vuoteeseen, mutta oletko koskaan miettinyt millä muulla tavalla voisit ilahduttaa häntä? Mieti millä tavoin voisit tukea hänen jokapäiväistä elämäänsä?

 

Parempi elämänlaatu on meidän jokaisen kohdalla tavoittelemisen arvoinen asia ja jokainen meistä voi oman itsensä tuntemisen kautta vahvistaa tätä ajatusta omaksi parhaakseen. Geenitestin avulla voidaan selvittää lukemattomia hyvinvointiin ja terveyteen liittyvä seikkoja, joidenka pohjalta elämänlaatuun voidaan jatkossa panostaa aivan uudenlaisesta näkökulmasta tarkastellen. Tämän vuoksi Premium geenitesti on aidosti hyödyllinen ja erilainen lahja myös heille, jotka ovat meidät tähän maailmaan tuoneet, eli äideille.

 

Evogenomin Premium- ja Sport geenitestit ovat olleet suuri hitti, koska ihmiset aidosti saavat niistä jotain positiivista suuntaa elämäänsä. Monet kysymykset saavat vastauksensa ja luulot vaihtuvat tietoon, kun geenitestin pohjalta luotu raportti auttaa meitä ymmärtämään paremmin omaa sisimpäämme.

 

Äitienpäivän kunniaksi Premium-geenitesti alennuskoodilla -50%

 

Evogenomin geeniraportti on monipuolisin markkinoilta löytyvä tietopaketti ihmisen sisimmästä. Mikäli olet kiinnostunut tuntemaan itsesi paremmin, voit tilata Evogenom-geenitestin luotettavasti suoraan kotiisi tai lahjakorttina haluamasi henkilön kotiosoitteeseen. Ja mikä parasta, saat tämän viikon ajan Premium geenitestin puoleen hintaan, kun käytät tilauksesi yhteydessä alennuskoodia “MOMMY”. Tarjous päättyy äitienpäivänä 12.5. klo 23:59

 

Premium Geenitesti alennuskoodi
Evogenomin Premium- ja Sport geenitestit ovat olleet suuri hitti.  Äitienpäivän kunniaksi Premium-geenitestin saa nyt -50%

 

Käytä tilauksesi yhteydessä alennuskoodia “MOMMY”, niin saat Premium geenitestin puoleen hintaan. Sama alennus toimii myös Premium Lahjakortin yhteydessä. Siirry täältä kauppaan.