KÄYTTÖEHDOT

Evogenom Oy on suomalainen bioteknologiayritys, jonka tarkoituksena on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla. Olemme sitoutuneet yhtiönä tuottamaan ensiluokkaista ja eettistä palvelua. Toimintaperiaatteinamme ovat luottamuksellisuus, yksityisyys, luotettavuus sekä tieteellisyys. Yrityksemme on syrjinnästä vapaa alue ja kaikki ovat meille yhdenvertaisia. Tavoitteenamme on geenitestien avulla auttaa ymmärtämään perimäämme ja tuntemaan geneettisiä vahvuuksiamme sekä ominaisuuksiamme.

 

Sinulle toimitettava geneettinen informaatio pitää sisällään tietoa sopivasta ruokavaliostasi, liikuntaan liittyvistä ominaisuuksistasi, nautintoaine- ja lääkeaineenvaihdunnastasi sekä monista muista ominaisuuksistasi. Halutessasi saat myös tietoa terveysriskeistäsi. Geenitestin perusteena on tieteellisesti tutkittu tieto ja kaikille raportin osa-alueille on olemassa tutkimuskirjallisuusviite. Tutkimus alalla on jatkuvaa ja täten uusia asioita löydettäessä aiempi tutkimustieto saattaa muuttua. Valmista raporttia lukiessasi Sinun on oltava tietoinen, että tarjottu tieto voi joiltakin osin hämmentää Sinua. Testin luonteen johdosta tämä ei ole todennäköistä. Geenitestimme ei ole lääketieteellinen diagnoosi vaan kartoitus geneettisistä vahvuuksistasi sekä ominaisuuksistasi.

Tieteellisen tutkimustiedon luotettavuudesta vastaavat ainoastaan tutkimuksia tehneet tutkijat sekä tutkimustietoa julkaisseet instituutiot ja laitokset.

 

Evogenom Oy:n tuottaman palvelun tarkoituksena on geneettisen informaation tarjoaminen Sinulle. Palvelumme toteuttamiseksi toimitamme näytteenottopakkauksen. Näyte on helppoa ja vaivatonta ottaa itse. Saatuasi pakkauksen, anna sylkinäyte toimittamaamme steriiliin koeputkeen. Sitten palauta näyteputki pakkauksen sisällä olevassa palautuspakkauksessa. Palautuksen postimaksu on valmiiksi maksettu. Näytteenottopakkauksen sekä näytteenottoon liittyvät ohjeet saat maksettuasi testin. Näytteenottopakkauksen toimitus tilauksesta kestää keskimäärin 3-5 arkipäivää. Valmis raportti toimitetaan Sinulle tilauksen yhteydessä vahvistetussa aikataulussa.

 

YKSITYISYYS

Palvelun tuottamisessa Evogenom Oy vastaa, että analyysi- ja tuotantoprosessit noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Sinua koskevaa geneettistä dataa ei säilötä. Data tuhotaan, kun olet saanut analyysisi. Niin ikään toimittamasi näyte tuhotaan, kun lopullinen analyysi on toimitettu Sinulle. Evogenom Oy ei luovuta geenidataa prosessin ulkopuolisille kolmansille osapuolille. Näytettä ja dataa käytetään ainoastaan geneettisen informaation tuottamiseen Sinulle.

 

Tietoturvaan liittyvistä syistä geneettistä dataasi ei analysoida tietokoneella, joka on kytkettynä internetiin. Lisäksi Sinua koskevaa dataa ei säilytetä internetissä eikä analyysisi ole saatavilla internetitse, ellet jostain erityisestä syystä nimenomaisesti pyydä meitä toimittamaan analyysiisi liittyviä seikkoja tätä kautta.

 

 

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 


Kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen moc.m1553356023onego1553356023ve@of1553356023ni1553356023. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.