Käyttöehdot

Evogenom Oy on suomalainen bioteknologiayritys, jonka tarkoituksena on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla. Olemme sitoutuneet yhtiönä tuottamaan ensiluokkaista ja eettistä palvelua. Toimintaperiaatteinamme ovat luottamuksellisuus, yksityisyys, luotettavuus sekä tieteellisyys. Yrityksemme on syrjinnästä vapaa alue ja kaikki ovat meille yhdenvertaisia. Tavoitteenamme on geenitestien avulla auttaa ymmärtämään perimäämme ja tuntemaan geneettisiä vahvuuksiamme sekä ominaisuuksiamme.

Sinulle toimitettava geneettinen informaatio sisältää laajasti tietoa geneettisistä ominaisuuksistasi. Geenitestin perusteena on tieteellisesti tutkittu tieto ja kaikille raportin osa-alueille on olemassa tutkimuskirjallisuusviite. Tutkimus alalla on jatkuvaa ja täten uusia asioita löydettäessä aiempi tutkimustieto saattaa muuttua. Geenitestimme ei ole lääketieteellinen diagnoosi vaan kartoitus geneettisistä vahvuuksistasi sekä ominaisuuksistasi. Tieteellisen tutkimustiedon luotettavuudesta vastaavat ainoastaan tutkimuksia tehneet tutkijat sekä tutkimustietoa julkaisseet instituutiot ja laitokset.

Evogenom Oy:n tuottaman palvelun tarkoituksena on geneettisen informaation tarjoaminen Sinulle. Palvelumme toteuttamiseksi toimitamme näytteenottopakkauksen. Näyte on helppoa ja vaivatonta ottaa itse. Saatuasi pakkauksen, anna sylkinäyte toimittamaamme steriiliin koeputkeen. Sitten palauta näyteputki pakkauksen sisällä olevassa palautuspakkauksessa. Palautuksen postimaksu on valmiiksi maksettu. Näytteenottopakkauksen sekä näytteenottoon liittyvät ohjeet saat maksettuasi testin. Näytteenottopakkauksen toimitus tilauksesta kestää keskimäärin 3-5 arkipäivää. Valmis raportti toimitetaan Sinulle tilauksen yhteydessä vahvistetussa aikataulussa.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksaminen toteutuu maksupalvelun kautta ja tiliotteessa tai maksukortin laskulla näkyy Stripe Payments Europe Limited. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, niin ettei ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Hyväksymällä nämä tilaus- ja toimitusehdot Asiakas hyväksyy samalla Stripen käyttöehdot (Stripe Checkout User Terms of Service – Finland: https://stripe.com/en-fi/checkout/legal) sekä tietosuojaselosteen (Global Privacy Policy – Worldwide: https://stripe.com/en-fi/privacy).

Kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen info[a]evogenom.com. Vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor