Kokemuksia

Viivi: “Paino putosi jo muutamassa kuukaudessa 8 kiloa!”

Olen koko aikuisikäni kärsinyt siitä, että ylimääräistä painoa kertyy helposti ja ylimääräisiä kiloja on ollut vaikea pudottaa. Onneksi löysin Evogenomin, sillä sen ansiosta olen viimein elämäni kunnossa!

Evogenomin tulokset vahvistivat epäilyni: rasvaa kertyy kroppaani helposti ja painonpudottaminen on hankalaa. Onneksi Evogenom antaa tietoa siitä, mitkä keinot ovat optimaalisimpia omaan painonhallintaan. Esimerkiksi minulle liikunta ja lihasmassan kasvatus ovat olennaisessa roolissa painonhallinnassa. Ruokavaliossani 25 prosenttia energiasta pitää tulla proteiinista. Näiden ja monien muiden Evogenomin ohjeiden mukaan toimimalla paino putosi jo muutamassa kuukaudessa 8 kiloa! Ja mikä parasta, paino on pysynyt hallinnassa jo vuoden jälkeenkin!

Tuntuu vieläkin uskomattomalta, että viimein onnistuin, monen epäonnistumisen jälkeen. Ihmiset ovat olleet hämmästyneitä tuloksistani ja ovat kysyneet, miten olen sen tehnyt ja Evogenomia on ollut helppo suositella. Olin kokeillut erilaisia keinoja pudottaa painoa jo aikaisemmin, mutta vain Evogenom näyttää, mitkä keinot ovat optimaalisia juuri itselle. Se mikä sopii toiselle, ei välttämättä sovi itselle. Suosittelen Evogenomia ehdottomasti muillekin!

Kiitos Evogenom!

Viivi 31 v


Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor