Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Tuotteita myy:

Evogenom Oy
Ahlmaninkatu 2 E
40100 Jyväskylä

Y-tunnus: 2786426-3

Sähköpostiosoite: info@evogenom.com

1. Tilaaminen

Tilaaja kerää valitsemansa tuotteet ostoskoriin, josta siirrytään maksamaan tilausta. Yhteenvetosivulla näytetään valitut tuotteet. Tilaaja hyväksyy tilauksen kuittaamalla tilaus- ja toimitusehdot luetuiksi ja klikkaamalla ”Maksa”. Tämän jälkeen tilaaja ei voi enää muuttaa tekemäänsä tilausta. Tilaaja saa hyväksymästään tilauksesta sähköisesti tilausvahvistuksen, josta tilaaja voi tarkistaa tilauksen tiedot.

Evogenom Oy varaa oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli tilattua tuotetta tai tuotteita ei ole saatavilla tai sitä ei muusta syystä voida toimittaa tilaajalle.

2. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe, joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksaminen toteutuu maksupalvelun kautta ja tiliotteessa tai maksukortin laskulla näkyy Stripe Payments Europe Limited. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, niin ettei ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Hyväksymällä nämä tilaus- ja toimitusehdot Asiakas hyväksyy samalla Stripen käyttöehdot (Stripe Checkout User Terms of Service – Finland: https://stripe.com/en-fi/checkout/legal) sekä tietosuojaselosteen (Global Privacy Policy – Worldwide: https://stripe.com/en-fi/privacy).

3. Maksutavat

Stripe-palvelun kautta voit maksaa seuraavilla maksukorteilla (credit/debit): Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

4. Stripe-maksupalvelun yhteystiedot

Stripe Payments Europe Limited
https://www.stripe.com/fi

5. Toimitusajat

Tilatut tuotteet toimitetaan normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Toimitustapa on Postin kirjelähetys postilaatikoihin ja -luukkuihin.

6. Yhteydenpito

Tilaaja hyväksyy sen, että Evogenom Oy voi ottaa yhteyttä kirjeitse, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestitse tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.

7. Vaihto- ja palautusoikeus

Tilaajalla on 14 päivän peruuttamisoikeus tuotteillemme. Vain avaamattoman tuotteen voi palauttaa. Palauttamiseen liittyvistä kustannuksista vastaa kuluttaja. Palautamme rahat vasta kun tuote on palautunut Evogenomille ja se on todettu avaamattomaksi.

Peruutuksiin liittyvissä asioissa ole yhteydessä: info@evogenom.com

8. Erimielisyydet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

9. Hintojen ja valikoiman muutokset

Evogenom Oy pidättää oikeuden muuttaa tuotteiden valikoimaa ja hintoja.

10. Tuotteiden saatavuus

Evogenom Oy ei vastaa siitä, että tilaamiasi tuotteita on riittävästi saatavilla. Mikäli tuotteita ei ole saatavilla, otamme yhteyttä sinuun. Sinulla on kuitenkin aina oikeus purkaa kauppa.

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor