Miten geenitesti tehdään?

Geenitestin tekeminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Itse ottamasi näyte kulkee postissa ja vastaukset saat 4-8 viikon sisällä.

  1. Tilaa näytteenottopakkaus verkkokaupastamme.
  2. Anna sylkinäyte pakkauksen ohjeiden mukaan.
  3. Laita näyteputkilo pakkaukseen ja lähetä pakkaus postituskuoressa analysoitavaksi. Postimaksu on maksettu.
  4. Saat tilaamasi raportin 4-8 viikon kuluttua näytteesi meille palautumisesta.

Lähettämässäsi pakkauksessa ei ole mukana henkilötietojasi, vaan tunnistamme näytteen koeputkessa olevan yksilöintikoodin avulla. Evogenom on avainlippuyritys. Genomisi analysoinnissa käytämme omia työkalujamme sekä ohjelmistojamme, jotka pyörivät omilla palvelimillamme irti verkosta. Me emme myöskään säilytä luennan tuloksia tai raakadataa. Raportin saatuasi hävitämme datan. Pidäthän tuloksesi huolellisesti talletettuina.

PREMIUM

Miten geenisi vaikuttavat unirytmiisi, stressinsietokykyysi ja palautumiseesi? Miten nautintoaineet ja lääkkeet toimivat kehossasi? Aktiivisen ihmisen laaja tietopaketti itsestään. Sisältää kaikki perustiedot laajennettuna sekä lisäksi tietoa persoonallisuudesta.

SPORT

Laajin geenitestimme, joka on suunnattu erityisesti huippu-urheiluun. Sisältää kaikki geenitestien osa-alueet sekä lisäksi urheilijaprofiilin ja analyysisi raakadatan.

PRO

Pro-raportin tulkitsee kanssasi koulutettu ammattilainen: valmentaja, personal trainer, ravitsemusterapeutti tai lääkäri. Vain jälleenmyyjiltä.