Kokemuksia

Jenni: “Ymmärsin geeneistäni, että minun ei kannata kuunnella kehoni viestejä kaupassa ja ruokapöydässä.”

Innostuin geenitestin tekemiseen kaverin suosituksesta ymmärtääkseni omaa geneettistä taustaani.
Oivalsin, että minulla on geenien puolesta kaikki edellytykset ja avaimet käsissäni liikunnalliseen elämään,
toimivaan painonhallintaan ja tasapainoiseen arkeen.

Geenitesti kertoi, että palaudun liikunnasta keskivertoa nopeammin ja uneni on luontaisesti syvää, rauhallista unta. Älykello vahvistaa tuloksen. Ravinnon osalta olen perso makeisille ja napostelulle. Testi kertoi myös, että saan keskimääräistä hitaammin ravinnosta mielihyvää ja minulla on tästä johtuen geneettinen taipumus santsata ruokaa. Olen huomannut kyllä tämän.

Geenitesti auttoi minua tarkkailemaan erityisesti ruokailutottumuksiani, sillä osaan nykyään kiinnittää paremmin huomiota mielitekoihin ja jättää turhat santsikierrokset väliin ruokapöydässä.Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor