Blogi

Farma – varmuutta lääkevalintoihin

Yksilöllistä lääkehoitoa Farma-geenitestin avulla

Suomalainen Evogenomin Farma-geenitesti voi tuoda helpotuksen kuukausia tai jopa vuosia jatkuneisiin lääkekokeiluihin. Yksilölliseen farmakogeneettiseen analyysiin perustuva testi selvittää genomistasi yhteensopivuuden yleisimmille lääkkeille, kuten kolesterolilääkkeille ja yhdistelmäehkäisypillereille. Tämän tiedon avulla löydät nopeammin tehokkaat ja sopivat lääkkeet juuri sinulle.

Räätälöityä lääkehoitoa geneettisen profiilin perusteella

Farmakogeneettinen tutkimus mahdollistaa lääkkeiden ja annostusten räätälöinnin geneettisen profiilin perusteella. Geneettiset tekijät vaikuttavat lääkkeen imeytymiseen, jakautumiseen, aineenvaihduntaan ja erittymiseen. Tietyt geneettiset variaatiot voivat myös lisätä riskiä haittavaikutuksille tietyissä lääkkeissä, ja Farma-geenitesti auttaa tunnistamaan nämä riskit etukäteen. Näin voit välttää kyseisiä lääkkeitä tai säätää niiden annostusta, vähentäen riskiä vakaviin haittavaikutuksiin, kuten yliherkkyysreaktioihin.

Säästä aikaa ja rahaa Evogenomin Farma-geenitestillä

Investoimalla Evogenomin Farma-geenitestiin säästät ajan lisäksi rahaa. Testi on huomattavasti edullisempi kuin muut vastaavat testit markkinoilla. Säästät aikaa ja resursseja poissulkemalla epäsopivia lääkkeitä ja keskittymällä yksilöllisesti parhaiten sopiviin vaihtoehtoihin.

Miksi valita Evogenomin Farma-geenitesti?

Tarkkuus: Selvittää geneettisen yhteensopivuutesi yleisimmille lääkkeille.

Yksilöllisyys: Mahdollistaa lääkkeiden ja annostusten räätälöinnin geneettisen profiilisi perusteella.

Tehokkuus: Mahdollistaa hoidon tehon parantamisen ja vähentää haittavaikutusten riskiä.

Edullisuus: Huomattavasti edullisempi kuin muut vastaavat testit.

Tee päätös yksilöllisemmän ja tehokkaamman lääkehoidon puolesta Evogenomin Farma-geenitestin avulla. Lisätietoja ja tilaamaan pääset tästä.


Tags:

Google Play Store App Store
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com
Avainlippu
Epassi
LeWell
Medifon
Smartum
Kuntomaailma
Diagfactor