Eat - mobile background

Kenelle?

  • Erikoisruokavalioita noudattaville
  • Ylipainosta kärsiville
  • Painonhallinnan hyötyjä tavoitteleville
  • “Muotidieteillä” epäonnistuneille

Miksi?

  • Toimii, koska se perustuu yksilön ominaisuuksiin
  • Turvallinen ja luotettava
  • Maailman tarkin teknologia

Toimivin tuote sopivimpaan ruokavalioon ja painonhallintaan juuri sinulle

Mediassa kerrotaan erilaisista ruokavalioista, mutta missä suhteessa juuri sinun kehosi tarvitsee eri ravintoaineita? Ihmiset ovat hyvin erilaisia tässäkin asiassa!

Toisella loistavasti toimiva dieetti saattaa johtaa toisella henkilöllä painon nousuun. Esimerkiksi viime vuosina on ollut yleistä ajatella, että runsas proteiininsaanti on kaikille avain painonpudotukseen. Näin ei kuitenkaan ole.

Varsinkin erikoisruokavalioita noudattaville henkilöille on tärkeää tietää, mitä ravintoaineita oma keho tarvitsee enemmän, sillä erot ovat hyvin yksilöllisiä.

Parhaiten omalle keholle sopivan tavan voi löytää kahdella tavalla: kokeilujen ja epäonnistumisten kautta tai helpommin geenitestimme avulla.

Eat-geenitesti sisältää

Selvitä omat geneettiset ominaisuutesi ja taipumuksesi kattavasta Eat-tutkimuspaketistamme. Alta löydät ominaisuuksia, joihin tämä geenitesti antaa sinulle tarkat tulokset:

Painonnousulta suojaavia tekijöitä

Lue lisää

Suojaava muoto auttaa painonhallinnassa kun ylimääräiset kilot on karistettu!

Syömisen määrän ja mielihyvän yhteys

Lue lisää

Joudutko syömään keskimääräistä enemmän mielihyvän saamiseksi? Tässä saattaa olla syy, miksi paino ei putoa.

Kuidut ja painonpudotus

Lue lisää

Kuinka paljon kuituja kehosi tarvitsee, jotta painonpudotus tehostuu?

Tyydyttymättömät rasvat ja painonpudotus

Lue lisää

Kaikilla suurempi rasvan määrä ei suoraan vaikuta painoa nostavasti, jos suuri osa nautitusta rasvasta on tyydyttymätöntä. Oletko yksi niistä?

Painon pudottamisen helppous

Lue lisää

Kuinka tiukasti kehosi haluaa pitää kiinni varastoidusta energiasta? Tehokas energianvarastointi on ollut eloonjäämisen kannalta hyödyllinen geneettinen ominaisuus, mutta samalla painonpudotusta hankaloittava geenimuoto saattaa nykypäivänä olla ei-toivotumpi.

Painonnousulle altistavia tekijöitä

Lue lisää

Tiedosta geeniesi vaikutus painonhallinnassa erityisesti jos omaat tässä tuloksessa altistavia tekijöitä painonnousulle. Estä painon jojoilu.

Paastoverensokerin taso

Lue lisää

Paastoverensokeri voi joillain ihmisillä olla geneettisistä syistä koholla. Tästä on etua tietyntyyppisessä urheilussa!

Ruokahalu

Lue lisää

Kuinka vahvasti koet nälän tunteen? Nälän tunteminen ja elimistön energiantarve eivät kulje rinnakkain. Korostunut näläntunne saattaa ohjata elimistöä syömään yli energiantarpeen.

Rasva ja painon palaaminen

Lue lisää

Paljonko voin syödä rasvaa päivässä, jotta painoni ei nouse alkuperäisiin lukemiin?

Unen tarve

Lue lisää

Montako tuntia yöunta kehosi tarvitsee? Uni on tärkeä tekijä painoa pudottaessa.

Triglyseridit ja paastoaminen

Lue lisää

Veren triglyseridiarvo voi kasvaa paastotessa geneettisistä syistä. Sopiiko paastoaminen sinulle?

Metabolinen oireyhtymä

Lue lisää

Alttius metaboliseen oireyhtymään on perinnöllisistä syistä joillain keskivertoa suurempi.

Perusaineenvaihdunta

Lue lisää

Paljonko energiaa kehosi kuluttaa, vaikket tekisi mitään? Perusaineenvaihdunnan osuus kokonaiskulutuksesta on noin 60-80%. Geenien vaikutus perusaineenvaihdunnan energiankulutukseen on puolestaan jopa 40%! Muita vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi ikä, sukupuoli ja lihasmassa.

Proteiinit ja painonpudotus

Lue lisää

Kuinka suuri osan päivän energiansaannista tulisi olla proteiineja? Yleinen suositus on 10-20%, mutta se ei ota huomioon yksilöllisiä eroja. Jotkut tulevat toimeen pienemmälläkin proteiinimäärällä, ja ylimääräinen proteiini voi muuttua elimistössä rasvaksi. Toisille taas sopii parhaiten ruokavalio, jossa vähintään 25% energiasta tulee proteiinista. Painoa pudottaessa riittävä proteiinin määrä säästää lihaksiasi.

Ravintoaineet ja painonpudotus

Lue lisää

Joidenkin ihmisten perimä suosii rasvaa ja proteiinia sisältäviä ruoka-aineita hiilihydraattien kustannuksella.

Lihasmassa ja painonpudotus

Lue lisää

Millainen ruokavalio auttaa lihasmassan säilymistä painonpudotuksessa? Perimästä riippuen lihasmassa voi säilyä parhaiten ruokavaliolla, jossa vähintään 40% energiansaannista tulee rasvasta. Toisilla taas vähärasvainen ja runsasproteiininen ruokavalio on optimaalinen valinta.

Hiilihydraatit ja painonpudotus

Lue lisää

Kuinka suuri osa päivän energiansaannista tulisi olla hiilihydraatteja?

Rasva ja painonpudotus

Lue lisää

Kuinka elimistösi hyödyntää ketoosia, elimistön rasvanpolttotilaa? Mahdollistaako perimäsi ketoruokavalion?

Luontainen vuorokausirytmi

Lue lisää

Millainen on sisäinen kellosi? Kehoa voi koittaa totuttaa erilaisiin rytmeihin, mutta luontainen vuorokausirytmi on geneettisesti määritelty.

Makeanhimo

Lue lisää

Vetääkö perimäsi sinua makean pariin? 20% meistä kokee lähes vastustamatonta makeanhimoa.

Napostelutaipumus

Lue lisää

Onko sinulla perinnöllinen taipumus syödä, vaikket tuntisi nälkää? Napostelu pitkin päivää on usein esteenä painon putoamiselle.

Ei-alkoholiperäinen rasvamaksa

Lue lisää

Onko sinulla altistava muoto rasvamaksalle PNPLA3-geenissä? Tämä on erityisesti vaihdevuosi-iässä oleville naisille tärkeä tieto, sillä alttius rasvamaksaan kasvaa mitä enemmän on ylipainoa.

Laktoosi-intoleranssi

Lue lisää

Onko sinulla geneettisesti laktoosin sietokykyä? Genotyyppi vaikuttaa siihen, kuinka hyvin siedät laktoosia lapsuusiän mentyä ohi.

Osta

Älä aikaile, vaan osta Eat-geenitesti nyt!

Jos haluat varmistaa kehollesi sopivimman ruokavalion tai onnistua painonpudotuksessa, tämä geenitesti on valintasi. Geenitestin tehtyäsi:

  • Saat selville sinulle sopivimman ruokavalion
  • Tiedät, millä ravintoaineilla paino putoaa turvallisesti ja helposti
  • Opit geneettiset taipumuksesi ja ominaisuutesi
  • Saat sinulle yksilölliset, varmasti toimivat ohjeet painonpudotukseen

 

Lisäksi saat:

  • Elinikäisen hyödyn tuloksista, sillä geenitieto pysyy samana läpi elämän!
  • Jokaisen tuloksesi mukaiset vinkit ja faktat sovellukseesi. Opi, miten hyödynnät ominaisuuksiasi parhaiten ja mistä ne johtuvat!
  • Mahdollisuuden täydentää sovellustasi muilla paketeillamme ilman erillistä näytteenottoa!

 

Hanki Eat-geenitesti nyt ja onnistu painonpudotuksessa!

Lue asiakkaidemme kokemuksia Eat-geenitestistä

Viivi: “Paino putosi jo muutamassa kuukaudessa 8 kiloa!”

Olen koko aikuisikäni kärsinyt siitä, että ylimääräistä painoa kertyy helposti ja ylimääräisiä kiloja on ollut vaikea pudottaa. Onneksi löysin Evogenomin, sillä sen ansiosta olen viimein elämäni kunnossa! Evogenomin tulokset vahvistivat epäilyni: rasvaa kertyy kroppaani helposti ja painonpudottaminen on hankalaa. Onneksi […]

Lue lisää

Uudenvuoden lupaus onnistui geenitestin avulla.

Jaan tarinani noin vuoden takaa. Oli kylmä tammikuun ilta ja istuin sohvalla tuijottaen televisiota.Uudenvuoden juhlat olivat ohi, ja olin tehnyt itselleni lupauksen: tänä vuonna minä hallitsisin painonipudotuksen. Jälleen kerran en vain tiennyt, että miten? Olin kokeillut lukemattomia dieettejä jatreeniohjelmia, mutta […]

Lue lisää

Heidi: “Ei pudonnut paino proteiineilla ei!”

Olen 43 -vuotias nainen pääkaupunkiseudulta. Oikeastaan koko ikäni olen kamppaillut painonhallinnan kanssa. Olen kokeillut erilaisia ruokavalioita ja liikuntaohjelmia saamatta kuitenkaan haluamaani tulosta. Vajaa neljä kuukautta sitten törmäsin somessa suomalaisen Evogenomin mainokseen geeniperusteisesta ruokavaliosta ja päätin kokeilla sitä. Ajattelin tilatessani, että […]

Lue lisää

Seija: “Evogenomin geenitestin avulla löysin vihdoin minulle sopivan ruokavalion”

Olen aina ollut terveysfriikki, joka vältteli lääkäreitä viimeiseen asti. Mutta jatkuva väsymys ja erilaiset oireet saivat minut viimein varaamaan ajan yksityiselle vastaanotolle. Nuori lääkäri suositteli geenitestin tekemistä, joka voisi auttaa selventämään, miksi olin aina uupunut. Geenitestin tulokset olivat yllättäviä! Selvisi, […]

Lue lisää

Eski: ”Genomitieto on helposti saatavilla ja sen hyödyntämisessä on valtava potentiaali ihmisen hyvinvoinnin parantamisessa”

Sain suurimmat suurimmat oivallukset genomitiedon helpon hyödyntämisen osalta. Löysin perimäänisopivan kolesterolilääkkeen, sain tosi hyviä vinkkejä pysyvään painonhallintaan ja tunnistin perintötekijät,joilla on vaikutusta sydän- ja verisuonitautien kehittymiseen. Todella mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa sain ja samalla oivalsin, että hyvään terveyteen ei yllä […]

Lue lisää

Jenni: “Ymmärsin geeneistäni, että minun ei kannata kuunnella kehoni viestejä kaupassa ja ruokapöydässä.”

Innostuin geenitestin tekemiseen kaverin suosituksesta ymmärtääkseni omaa geneettistä taustaani.Oivalsin, että minulla on geenien puolesta kaikki edellytykset ja avaimet käsissäni liikunnalliseen elämään,toimivaan painonhallintaan ja tasapainoiseen arkeen. Geenitesti kertoi, että palaudun liikunnasta keskivertoa nopeammin ja uneni on luontaisesti syvää, rauhallista unta. Älykello […]

Lue lisää

Tiia: ”Henkilökohtainen geenitieto on pienten oivallusten suuri summa”

Minua geenitieto auttoi havaitsemaan oman elimistöni liian alhaisen D-vitamiinin tuotantotason. Verikoevahvisti D-vitamiinitason olevan puutostilassa, alle suositusarvojen. Lääkärin suosituksesta syönkin nykyään D-vitamiinilisää läpi vuoden. Hauskoissa faktoissa oli tosiaan hauskoja juttuja ja olivat kyllä faktoja. Kolmesta pikkusiskostani poiketen minua ei ole riivattu […]

Lue lisää
  • Ahlmaninkatu 2 E
  • 40100 Jyväskylä
  • 050 373 4935
  • info[a]evogenom.com