Sinä olet yhtä kuin geenisi.

Tunne vahvuutesi

Evogenom - Geenitestit

Tunne vahvuutesi

Evogenomin kattavan, luotettavan ja helposti ymmärrettävän geenitestin avulla saat uskomattoman määrän tietoa geneettisestä itsestäsi. Testin tehtyäsi tiedät kuinka kehosi toimiin hiilihydrattien, erilaisten rasvojen, nautintoaineiden ja muun ravinnon suhteen. Tiedät millainen liikunta tukee parhaiten geneettisiä ominaisuuksiasi. Saat myös paljon muuta terveyteesi ja hyvinvointiisi liityvää tietoa.

Tämä tieto on ainoastaan SINUSTA JA SINUN. Laajin ja kattavin geenitestimme on räätälöity sinulle ja voit esittää toiveita tietomäärän suhteen, koska tuotamme testin ja analyysin itse suomalaisena yhtiönä. Takaamme myös, että tuotamme geenitestimme luotettavasti, eettisesti sekä kestävällä tavalla.

Olethan meihin yhteydessä ja tilaa oma geenitesti. Olet myös aina tervetullut käymään toimitiloissamme jos haluat keskustella testistä tai sen sisällöstä.