Evogenom - Luotettavat DNA Testit

icons8-Guarantee-100.png

Evogenom on tuonut markkinoille luotettavat, laajat ja kotimaiset DNA testit. Kattavien testien avulla pääset tutustumaan itseesi uudella tasolla ja saat yksilöllistä tietoa mm. liikunnasta, ruokavaliosta, unesta sekä terveydestä.

Käytämme kaikkiin DNA testeihin uusimman sukupolven geeniteknologiaa. Sylkinäytteestäsi eristetään oma DNA:si käyttäen "high-throughput" -sekvensointia, joka lukee yli 600 000 datapistettä perimästäsi. Teemme valmiin raportin sinulle vertaamalla sinun omaa DNA dataa tutkittuun tietoon. 

Olemme sitoutuneet yhtiönä tuottamaan ensiluokkaista ja eettistä palvelua. Toimintaperiaatteinamme ovat luottamuksellisuus, yksityisyys, luotettavuus sekä tieteellisyys. Palvelun tuottamisessa Evogenom Oy vastaa, että analyysi- ja tuotantoprosessit noudattavat Suomen henkilötietolainsäädäntöä. Sinua koskevaa geneettistä dataa ei säilötä eikä Evogenom Oy luovuta geenidataa prosessin ulkopuolisille kolmansille osapuolille. Näytettä ja dataa käytetään ainoastaan geneettisen informaation tuottamiseen Sinulle. 

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen Evogenom DNA testeihin vastaamme mielellämme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin niin nopeasti kuin mahdollista!

info@evogenom.com.