Kevätkampanja – selvitä, miten geenit vaikuttavat sinuun

April 29, 2021 | Evogenom

Evogenomin Premium ja Sport -geenitestien avulla voit selvittää, miten geenit vaikuttavat esimerkiksi ruokahaluusi, terveyteesi, stressinsietokykyysi sekä palautumiseesi. Geenitestit sopivat hyvin ruokavaliosuunnittelun tueksi tai henkilökohtaisen harjoitteluohjelman suunnitteluun.

 

Yleensä käsitetään, että geenitesteillä tutkitaan sukujuuria tai perinnöllisten tautien riskitekijöitä, mutta geenitestejä voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen. Esimerkiksi ruoan suhteen geenit vaikuttavat niin perusaineenvaihduntaamme, energian varastoitumiseen kuin ruokahaluunkin. Geenit voivat säädellä jopa ruoasta saatavan mielihyvän määrää sekä makeanhimoamme.

 

Premium-geenitestin avulla voit selvittää omat henkilökohtaiset ominaisuutesi ja taipumuksesi. Geenitesti ei ota huomioon ulkoisia tekijöitä, kuten ympäristöä, elämäntapoja tai mahdollisia sairauksia, mutta se antaa sinulle ymmärrystä geneettisistä ominaisuuksistasi laajasti. Kun esimerkiksi suunnittelet ruokavalion muutosta, voit selvittää, miten kehosi reagoi eri ravintoaineisiin.

 

Geenianalyysi miinus50

 

Tilaa geenitesti verkkokaupastamme

 

Geenitestin tekeminen on paitsi helppoa myös nopeaa. Tilaa näytteenottopakkaus verkkokaupastamme, anna sylkinäyte ohjeiden mukaan ja toimita näyte postituskuoressa analysoitavaksi. Saat tilaamasi raportin 4-8 viikon kuluttua näytteesi palauttamisesta.

 

Geenitesti auttaa ymmärtämään myös terveyttäsi ja liikuntaan liittyviä ominaisuuksiasi

 

Geenit vaikuttavat ruokavalion lisäksi urheiluun ja suorituskykyyn sekä terveyteemme. Analyysimme kertoo, onko sinulle esimerkiksi kohonnut alttius heinänuhalle tai raskaudenajan diapetekselle. Saat myös tietoa siitä, millaiseen urheiluun sinulla on perinnöllinen taipumus ja millainen on lihastesi kestokyky. Voitkin käyttää geenitestiä apuna myös henkilökohtaisen harjoitteluohjelman suunnittelussa.

 

Jos olet ammattiurheilija tai aktiiviliikkuja, suosittelemme Sport-geenitestiämme, joka sisältää kaikkien geenitestien osa-alueiden lisäksi myös urheilijaprofiilin.

 

Evogenom Oy on suomalainen bioteknologia yritys. Meidän tarkoituksenamme on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla. Toimintaperiaatteinamme ovat luottamukseellisuus, yksityisyys, kohteliaisuus ja tieteellisyys. Tavoitteemme on geenianalyysien avulla auttaa ymmärtämään perimäämme ja tuntemaan geneettisiä vahvuuksiamme sekä ominaisuuksiamme. 

 

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Osta oma geenitestisi nyt.