Genetic Tests for Exercising,
Wellbeing and Dieting
Slider

Yhteistyössä:

Diagfactor Medifon

PREMIUM

How do your genetic factors affect your sleeping patters, stress levels and recovery? How different medicines affect you?

Premium is an active person’s extensive genetic report on themselves. Our premium genetic test includes all basic information plus a personality analysis based on your DNA.

Read more

SPORT

Our broadest genetic test, which is specifically aimed at high-performance sports.

Test will provide you with unique knowledge about your own strengths and features.

Read more

Nyt voit maksaa Evogenomin geenitestit ePassilla!

ePassilla maksaminen Evogenomin verkkokaupassa

Voit maksaa ePassin maksunapilla Evogenomin verkkokaupan kassalla. Kun klikkaat maksunappia, siirryt maksamaan ostoksesi ePassin verkkopalveluun ja palaat sen jälkeen takaisin Evogenomin verkkokauppaan. Voit myös samassa palvelussa lisätä ja ladata ePassiisi OmaRahaa.

ePassin mobiilimaksaminen

Hae ePassin mobiilisovelluksesta käyttöpaikoista Evogenom Oy ja suorita maksu.

Lähetä sähköpostilla kopio maksusta, tieto valitsemastasi tuotteesta sekä yhteystietosi osoitteeseen . Huomaa, että kuitti on voimassa 15 minuuttia maksuhetkestä. Jos ePassin mobiilimaksu ei ole riittänyt koko testin maksuun, niin lähetämme loppuosasta laskun sähköpostiisi.

Geenit kertovat - Evogenomin blogi ja ajankohtaiset uutiset

Hei! Tervetuloa Evogenomin blogiin! Käsittelemme uudessa blogissamme monipuolisesti terveyteen, tieteeseen, liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyviä kiinnostavia asioita.

Mikä vaikutus geeneillä on painonhallinnassa?

January 19, 2021 | Evogenom

Geenit painonhallinta ruokavalio

Liikunnan lisäksi painoomme vaikuttavat ruokavalio ja geenit. Geenit puolestaan säätelevät sekä ruokailutottumuksiamme että ruoasta saatavien kaloreiden käyttöä. Mutta missä määrin geenit vaikuttavat, ja ovatko painonhallinnan yritykset tuhoon tuomittuja, jos omistaa "vääränlaiset" geenit?

Lue lisää

Geenitesteillä lisämotivaatiota elämäntapamuutokseen

January 5, 2021 | Evogenom

Elämäntapamuutos

Moni on uuden vuoden kunniaksi tehnyt terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä lupauksia. Yksi päättää jättää pois alkoholin ja toinen päättää laihduttaa. Aina lupausten pitäminen ei ole helppoa.

Lue lisää

Ylläty Vihreän Ristin apteekissa – geenitestit tulevat osaksi itsehoitoa

December 4, 2020 | Evogenom

Meidän kansalaisten rooli ja vastuu omasta terveydestämme on kasvamassa, kun julkinen terveydenhuolto ei pysty meitä kaikkia huomioimaan rajallisten henkilö- ja talousresurssien maailmassa.

Lue lisää

Meistä sanottua

“Testin tekeminen oli mielestäni helppoa ja tulokset tulivat nopeasti.”

“Testillä on ollut useita pysyviä vaikutuksia arkielämään. Tärkeimpänä voisi mainita tekemäni ravintomuutoksen, joka kompensoi genomini ominaisuuksia tiettyjen vitamiinien suhteen. Toinen arkielämään vaikuttava tekijä on fysiologisten riskitekijöiden huomioiminen liikuntaharrastuksissa ja satunnaisten lääkeaineiden valinnoissa, jolla voin estää lihasvaurioiden syntymisen ja lääkeaineiden kohdalla ihan konkreettisesti pienentää kroonisen sairauden riskiä, jota en aiemmin tiennyt olevankaan. Pidän kaiken kaikkiaan testiä erittäin tarpeellisena ja mielestäni kaikkien kannattaisi tehdä vastaava testi, sillä se vähentää arvailua ja auttaa pitämään kuntoa yllä täsmällisemmin.”

-Tero Nyman,
Toimitusjohtaja, Medics24 online-lääkäripalvelu

Paytrail

© Evogenom Oy