Selvitä, miten geenit vaikuttavat sinuun

tammikuu 28, 2021 | Evogenom

Evogenomin Premium-geenitestin avulla voit selvittää miten geenisi vaikuttavat esimerkiksi ruokahaluusi, terveyteesi, stressinsietokykyysi sekä palautumiseesi. Geenitesti sopii hyvin ruokavaliosuunnittelun tueksi tai henkilökohtaisen harjoitteluohjelman suunnitteluun.

 

Sitä ei tule ajatelleeksi, kuinka paljon perinnölliset tekijät oikeastaan vaikuttavat meihin. Esimerkiksi ruoan suhteen geenit vaikuttavat niin perusaineenvaihduntaamme, energian varastoitumiseen kuin ruokahaluunkin. Geenit voivat säädellä jopa ruoasta saatavan mielihyvän määrää sekä makeanhimoamme.

 

Meidän Premium-geenitestimme avulla voit selvittää omat henkilökohtaiset ominaisuutesi ja taipumuksesi. Geenitesti ei ota huomioon ulkoisia tekijöitä, kuten ympäristöä, elämäntapoja tai mahdollisia sairauksia, mutta se antaa sinulle ymmärrystä geneettisistä ominaisuuksistasi. Tästä voi olla apua esimerkiksi silloin, kun suunnittelet ruokavalion muutosta. Esimerkiksi se, miten kehomme reagoivat eri ravintoaineisiin voi auttaa ruokavalion suunnittelussa.

 

Talvialennus voimassa vielä hetken Evogenom

Geenitesti auttaa ymmärtämään myös terveyttäsi ja liikuntaan liittyviä ominaisuuksiasi

 

Geenit vaikuttavat ruokavalion lisäksi urheiluun ja suorituskykyyn sekä terveyteemme. Analyysimme kertoo, onko sinulle esimerkiksi kohonnut alttius heinänuhalle tai raskaudenajan diapetekselle. Saat myös tietoa siitä, millaiseen urheiluun sinulla on perinnöllinen taipumus ja millainen on lihastesi kestokyky. Voitkin käyttää geenitestiä apuna myös henkilökohtaisen harjoitteluohjelman suunnittelussa. Jos olet ammattiurheilija tai aktiiviliikkuja, suosittelemme Sport-geenitestiämme, joka sisältää kaikkien geenitestien osa-alueiden lisäksi myös urheilijaprofiilin.

 

Evogenom Oy on suomalainen bioteknologia yritys. Meidän tarkoituksenamme on edistää terveyttä ja hyvinvointia genetiikan avulla. Toimintaperiaatteinamme ovat luottamukseellisuus, yksityisyys, kohteliaisuus ja tieteellisyys. Tavoitteemme on geenianalyysien avulla auttaa ymmärtämään perimäämme ja tuntemaan geneettisiä vahvuuksiamme sekä ominaisuuksiamme. 

 

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan. Osta Premium-geenitesti nyt.